Zomergem
Met ingewerkte Schluter-liprotec ledverlichting.
Waarschoot
Wanden bezet met Mortex.
Oostwinkel
Eenvoud siert.
Gent
Stijlvolle en klassieke badkamer met metrotegels en maatwerk.
Evergem
Warm & tijdloos...
Sint-Amandsberg
Meubel op maat gemaakt voor rolstoel patiënt en afgewerkt met Mortex.
Drongen
Modern met strakke lijnen.
Aalter
Mooi, fris, stijlvol en op maat gemaakte douchewand.
Previous slide
Next slide

Badkamerrenovaties & Sanitaire ruimtes

Samen met u bekijken we wat mogelijk is. Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Graag kom ik ter plaatse om alles grondig op te meten.

Plannen om uw badkamer te laten renoveren? Met oog voor detail zorgen wij voor het totaalplaatje, van ontwerp tot afwerking

Bij ons heeft u maar één aanspreekpunt voor alle werken. Zo nemen we niet alleen de sanitaire werken op ons, maar ook de afbraak van uw oude badkamer, de betegeling, het schrijnwerk, pleisterwerken, elektriciteit en eventuele schilderwerken, alsook wandverwarming en/of vloerverwarming. TIP! Om uw sanitaire installatie maximaal te beschermen tegen kalk en occasionele overdruk vanuit de waterleiding, raden wij steeds aan om een waterverzachter en drukregelaar te plaatsen. 

Ons stappenplan voor uw badkamerrenovatie
  1. Uitbreken. we zorgen dat dit zo veel mogelijk stofvrij gebeurd en beschermen de trap, meubels,…
  2. We breken uw oude badkamer helemaal af. We strippen de gehele ruimte. Voeren het afval weg en zorgen er voor dat we de woning netjes achterlaten.
  3. We installeren alle nieuwe sanitaire leidingen en afvoeren .
  4. Aan de hand van de wettelijke normen en met de nieuwste technieken leggen we de nodige elektrische kabels, ventilatie en (led)verlichting.
  5. Indien nodig, krijgt uw badkamervloer een nieuwe chape. Ook de muren en plafond voorzien we van een watervaste bezetting. De natte zone van uw badkamer maken we dan weer waterdicht.
  6. We geven uw badkamer een nieuwe betegeling en plaatsen het plafond.
  7. Uw sanitair – de douche, bad, toilet en meubel– plaatsen we op de voorziene plaatsen en we sluiten alle kranen aan.
  8. We zorgen voor stopcontacten, schakelaars, (led)verlichting en ventilatie. We kitten alles af met siliconen die schimmels weren.