Huur een bouwdroger

Overtuigd en je wenst een van onze eco-friendly bouwdogers te huren? Vraag gerust na of er nog eentje beschikbaar is voor uw verbouwperiode.

Waarom een bouwdroger huren?

Bij elke nieuwbouw of renovatie kan bouwvocht ontstaan ​​door regen of sneeuw, maar het kan ook ontstaan ​​door nieuwe dekvloer en/of pleisterwerk. In dit geval is het erg belangrijk om het bouwvocht af te voeren. Als bouwvocht niet wordt aangepakt, kan dit aanleiding geven tot schimmelgroei en vochtproblemen, maar ook de afwerking van uw woning kan achteraf worden aangetast.

Bouwdrogers kunnen ook worden ingezet bij waterschade door wateroverlast of zelfs brandschade door blussing.

DRYFAST DF400F, een compacte krachtpatser

De DF400F is een middelgrote Dryfast bouwdroger die veel wordt ingezet in de bouw en verhuur, maar ook in de waterschademarkt voor het drogen van bijvoorbeeld appartementen. Deze droger is geschikt voor ruimtes tot circa 400 m³.

Deze bouwdroger is voorzien van een zeer efficiënte roterende compressor en kan in alle standen vervoerd worden en direct (rechtopstaand) worden aangezet. De nieuwe DF400F onderscheidt zich, samen met zijn grotere broer de DF800F, door de onvergelijkbaar hoge ontvochtigingscapaciteit, vooral ook bij lagere temperaturen.

Koelgas R454C
De DF400F beschikt over het nieuwe koelgas: R454C. Dit is een milieutechnisch verantwoord koelgas dat wij hebben gekozen als alternatief voor het R407C koelgas.

Per 1 januari 2020 geldt in de Europese markt een verbod op het gebruik van de bekende koelgassen R407C en R410A, in mobiele apparatuur. De, per 1 januari 2020, toegestane waarde voor mobiele ontvochtigers is 150 GWP.  R454C heeft een GWP van 146 en is een veelzijdig en duurzaam gas.