Centrale verwarming
Een goed werkende verwarmingsinstallatie is voor ons even belangrijk als de afwerking ervan.

Verwarming

Samen met u bekijken we wat mogelijk is. Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Graag kom ik ter plaatse om alles grondig op te meten.

Waarom kiezen voor centrale verwarming?

Centrale verwarming, afgekort cv, is een verwarmingssysteem waarbij de warmte centraal wordt opgewekt. Radiatoren of vloerverwarming krijgen warmte toegevoerd door stoom- of warmwaterleidingen van een centrale verwarmingsketel of boiler. De temperatuurregeling van de centrale verwarming wordt geregeld door de thermostaat.

logo-Vaillant

Gespecialiseerd in het merk Vaillant

Vaillant biedt optimale centrale verwarming door een totaal oplossing van energiezuinige ketels en handige bediening. De centrale verwarmingssystemen zijn zuinig in gebruik en zeer betrouwbaar. Doordat de systemen zijn gefabriceerd onder hoogste kwaliteitsnormen krijgt u altijd de beste kwaliteit. Daarnaast staan de milieuverantwoorde centrale verwarmingssystemen garant voor duurzame energie door verminderde CO₂-uitstoot. Waarvan u direct profiteert op uw energienota.


Energiezuinige cv-ketels en boilers werken naadloos samen met de Vaillant thermostaten. Hierdoor bent u verzekerd van optimaal comfort en altijd de juiste omgevingstemperatuur.

Wij helpen je het beste type verwarming voor uw huis te vinden

Voor geen enkel huis of appartement bestaat een standaard verwarmingsoplossing. U hebt een overzicht nodig van de beschikbare technologieën en de mogelijkheden die ze bieden. Op basis daarvan kunt u beslissen welk verwarmingssysteem voor u het meest geschikt is.

Welke technologie of energiebron het beste aan uw behoeften voldoet, hangt af van verschillende factoren. Zo speelt bijvoorbeeld de ruimte die nodig is voor de installatie een belangrijke rol.
Om een overzicht te krijgen van de totale kosten, moet u weten wat de aanschafkosten zijn, inclusief de installatie. Ook moet u weten wat de gebruikskosten van het systeem zijn. Wanneer u gratis duurzame energie gebruikt, zijn deze kosten laag en kunt u hoge aanschafkosten binnen enkele jaren terugverdienen. Daarnaast kunnen subsidieregelingen van de overheid voor het gebruik van duurzame energie uw kosten verder omlaag brengen.

Na de plaatsing van je cv toestel laten we dit keuren en afstellen zodat je wettelijk met alle documenten in orde bent, nadien zorgen we voor een uitstekende service.